Extingit l’incendi en una finca del Camí del Mig

A dos quarts de tres de la tarda d’aquest dijous 13 de febrer s’ha originat un incendi a una finca del Camí del Mig, en el terme municipal de Vilassar de Dalt, que ha afectat un hivernacle, part dels terrenys dels voltants i l’exterior de la finca, sense encara saber-se l’origen.

IncendiVdMFins a lloc dels fets s’hi han desplaçat 11 unitats de bombers terrestres, i dos helicòpters bombarders que remullaven la zona, dotacions de policies locals de Vilassar de Mar, de Dalt, Cabrils i Premià de Mar i de Dalt i diverses unitats del S.E.M. que han evacuat fins a 7 persones, sense que s’hagin de lamentar ferits.

El vent ha dificultat les tasques d’extinció, el fum era molt dens. El foc s’ha fet visible des de diversos poblacions de la comarca ja que la columna de fum era molt elevada.

L’espectacularitat del foc i la ràpida propagació de fotografies per les xarxes socials ha fet que hi hagués força curiosos a la zona, mirant-s’ho de lluny ja que els bombers tenien tallada la zona.

En primera instància els veins han intentat apagar el foc fins que han arribat els bombers per evitar que el foc s’estengués per la zona, on hi ha molts camps i finques.

ÚLTIMA HORA: A quarts de nou del vespre de dijous els Bombers de la Generalitat van donar per extingit aquest incendi.

Incendi al Camí del Mig from Vilassar de Mar on Vimeo.