Inauguració del cicle “Nosaltres les dones” i activitats amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones

Dimarts 24 de novembre tindrà lloc la inauguració del primer cicle d’activitats “Nosaltres, les dones”, organitzat per la Regidoria de Família de l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb la implicació i col•laboració del CAP de Vilassar de Mar, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i entitats de la societat civil com Viladona, l’Associació Catalana d’afectats per la Fibromiàlgia, l’Associació de veïns El barri…. L’acte es realitzarà a partir de les 8 del vespre a l’Ateneu Vilassanès i correrà a càrrec de  Roser Vallès, regidora de Serveis Socials, Sanitat i Família de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.  Dins d’aquest cicle, aquests són els actes programats amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones:
-Dimarts 24 de novembre, al mateix Ateneu, a ¼ de 9 del vespre representació de la peça de teatre “Cómplices”, a càrrec de Jaume Costa, amb text d’Isabel Clara-Simó i més tard, a partir de les 9 del vespre, xerrada participativa en què es reflexionarà sobre la violència envers les dones, amb la participació de la Regidoria de Serveis Socials, Policia Local, Mossos d’Esquadra, CAP de Vilassar de Mar i Viladona. Organitza l’ Ajuntament de Vilassar de Mar.


-Dimecres 25 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 1 de la tarda i de 2/5 de 5 a 7 de la tarda, paradeta informativa davant del Mercat Municipal i a la 1 de la tarda, lectura del Manifest a la mateixa paradeta. Organitza l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
-Divendres 27 de novembre, a partir de les 9 del vespre, xerrada-col•loqui, organitzat per Viladona, sobre “L’assetjament sexual en el món laboral”, presentada per Anna Meregalli Sànchez de la Secretaria de Polítiques d’Igualtat de la FSP (Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya). L’acte tindrà lloc al Museu de la Marina-Museu Municipal de Vilassar de Mar.

Leave a Reply