Inauguració de la nova escola bressol municipal

bressolportesobertes-1.JPGDissabte va tenir lloc l’acte d’inauguració oficial de la nova escola bressol municipal situada a la zona de la Muralla i que s’ha estrenat amb el nou curs escolar. L’acte va començar amb un recorregut per les instal.lacions. A continuació, passades les 12 del migdia,  van tenir lloc els parlaments oficials. L’acte va incloure una jornada de portes obertes a partir de les 12 del migdia.

El primer a intervenir va ser l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, el qual va destacar que la nostra població històricament sempre ha apostat per l’ensenyament públic i va recordar que fa 27 anys té escola bressol municipal. Ferrer va afegir que aquesta nova escola és el primer pas per finalitzar el compromís d’augmentar les places escolars d’aquesta etapa infantil, i va al.ludir al projecte de fer una nova escola bressol pública al barri del Barato. L’alcalde va demanar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat col.laboració per a finançar aquest nou centre.
La directora de l’Escola Bressol, Montserrat Tolrà, va assenyalar en el seu parlament que la nova instal.lació és un “somni que s’ha fet realitat” i que l’objectiu de l’escola és “continuar amb el projecte educatiu, vetllar pel desenvolupament dels infants en un marc de convivència i aprenentatge”.

Finalment, el conseller d’ensenyament de la Generalitat, Ernest Maragall, va destacar que “equipaments com aquest demostren el bon estat de salut en què es troba l’educació a Catalunya”
  

Leave a Reply