Imatge renovada i paper reciclat: la nova imatge del VdM

 

Imatge nova i, sobretot, més sostenible. La revista municipal VdM, la que reps cada dia 20 de mes a la teva bústia, s’ha rentat de la cara. S’ha fet una aposta per modernitzar-la amb un canvi de format, a partir d’ara serà en format foli, un disseny molt més net i entenedor i un nou paper reciclat que la farà molt més respectuosa amb el medi ambient.

Així doncs, avui, ja tens a casa teva la revista municipal VdM. Seguirà acostant-te la informació, sempre rigorosa, del nostre municipi; però ho farà des d’una nova finestra. De fet, comprovaràs que està impresa en un nou paper. Paper reciclat per concordança amb les línies de sostenibilitat que regeixen el nostre consistori. Amb el certificat PEFC, que és el sistema de certificació forestal més implantat al món i que garanteix la sostenibilitat de la superfície forestal de la qual prové el paper.

Jordi Acero, regidor de Comunicació, ha destacat que l’objectiu del canvi és “informar millor la ciutadania, fer la comunicació amb vilassarencs i vilassarenques encara més transparent i més accessible a tots els veïns i veïnes”.

Un altre aspecte que et cridarà l’atenció és el canvi de format. El VdM abandona el DINA 5 dels darrers anys, per fer el salt al DINA 4, a la mida foli. Un canvi més que busca facilitar la lectura, per una banda, i per l’altra oferir més i millors imatges.

També es dinamitza l’aparta d’agenda que incorpora fotografies i un canvi de color que la farà molt més fàcil de llegir. El nou disseny també afecta seccions tradicionals com “L’entitat escriu”, la pàgina que dona a conèixer les entitats del nostre poble, els escrits dels grups municipals o els breus, que agafen aire amb una compaginació més moderna, però sense perdre contingut.

En l’edició que ja tens a la bústia, podràs llegir una extensa entrevista a Feliu Novell, historiador i director del Museu de la Mina Vella, amb motiu del naixement de “Som de Mar”, la festa amb la qual l’Ajuntament commemora la independència municipal de Vilassar de Mar, que se celebrarà, demà passat divendres, que és festiu local, dissabte i diumenge. La Festa Major de la Tardor, la Festa Major petita, comparteix protagonisme amb el 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones i, en aquest primer número amb el nou format, també llegiràs una àmplia entrevista a una dona que ha deixat de ser víctima de maltractament  gràcies a la intervenció del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament.