ImprimirDissabte 19 de setembre tindrà lloc, des de les 8 del vespre fins les 12 de la mitjanit, la tercera edició de la Nit del Comerç, organitzada per l’associació Vilassar Comerç, amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.  Els comerços participants, que són un centenar, realitzaran promocions especials i tancaran les seves portes a la mitjanit. La nit es completarà amb actuacions, part de les quals tindran lloc en diferents escenaris i l’altra part seran itinerants. També hi haurà atraccions i tallers. Pel que fa a actuacions itinerants, a les 8 del vespre els Ssstrèpits sortiran des del carrer Narcís Monturiol, mitja hora més tard aproximadament els Turrunats Band sortiran des de la plaça Jeroni Gelpí, un grup de mags actuaran per diferents espais del nucli antic i finalment a partir de les 10’30 de la nit aproximadament els Mansuets de Foc sortiran des de la plaça Àngel Guimerà.

Quant a les actuacions a l’escenari, hi haurà les següents: Alocs & Roll de 8 a 10 del vespre a la plaça Picasso; de 8 del vespre a 12 de la mitjanit, dues sessió de punxa-disc, una al carrer Narcís Monturiol i l’altra al carrer Sant Joan confluència amb Sant Ramon; de 2/4 de 9 a 9, actuació de l’escola de ball Vine i Balla al carrer Miquel Borotau i el grup de sevillanes del Barato actuarà a la mateixa hora a l’avinguda Montevideo davant de la botiga l’Atlàntida; i de 10 de la nit a 12 de la mitjanit, actuacions de Hermano Malaquías a la plaça Picasso, Rumba Vilassar a l’avinguda Montevideo davant de la botiga l’Atlàntida i Masrhroom a la plaça de l’Era.

Pel que fa a les atraccions i tallers, hi haurà brau mecànic a la plaça de l’Era, inflable gegant “Grand Prix” al carrer Narcís Monturiol, Sloot Meeting i maquillatge infantil amb globoflèxia al carrer Sant Joan.

Cal destacar que molts comerços es desplaçaran de les seves botigues per treballar des de carpes, cosa que farà que encara hi hagi més oferta de l’habitual

Leave a Reply