III Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme”

La càmera digital és un dels primers elements que col•loquem a l’equipatge quan marxem de vacances o planifiquem un dia de lleure disposats a fer nous descobriments i a viure noves emocions. Aquest estiu, fotografiar la destinació turística Costa de Barcelona-Maresme pot tenir premi. Tot dependrà de la destresa del fotogràf o fotògrafa. Per tercer any consecutiu, el Consorci de Promoció Turística del Maresme organitza el Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme” amb l’objectiu de recollir instantànies del nostre territori des de diferents perspectives. L’únic límit és que les imatges mostrin el territori del Maresme i la seva oferta de lleure: cultura, gastronomia, sol i platja…

Pot participar en aquest concurs de fotografia qualsevol persona, afeccionada o professional, major de 18 anys. Les imatges han de ser en format digital, inèdites, sense haver estat mai premiades en cap altre concurs i el màxim de fotos admeses per autor serà d’una. La inscripció és gratuïta. Cal especificar l’indret i població on s’ha fet la fotografia conjuntament amb el nom de la imatge.

Les fotografies es poden fer arribar al Consorci de Promoció Turística fins l’1 d’octubre a través del formulari que es troba a la pàgina web: www.costadebarcelonamaresme.cat .

D’entre totes,  el jurat en triarà 7 valorant la seva qualitat artística, el missatge promocional de la destinació turística Costa de Barcelona-Maresme que transmeti i la composició de la imatge. Les imatges seleccionades es posaran a votació popular perquè siguin els ciutadans els qui  atorguin a les imatges el primer, el segon i el tercer premi i els 4 accèssits.

Leave a Reply