I Concurs de Menjar Calçots organitzats per “Del pagès a casa”

BfA7o-yIAAAo2_O

A partir de la setmana vinent, Vilassar de Mar ja tindrà l’honor de tenir el primer guanyador del Concurs de menjar calçots. Un esdeveniment, amb força tradició a altres zones del nostre país, però que no s’havia fet mai a casa nostra. Serà aquest diumenge, 2 de Febrer, de la mà de “Del Pagès a Casa”.

Els responsables d’aquesta empresa agrícola, en Dalmacio i Jordi, han visitat aquest dijous l’espai “Parlant de tot” i han celebrat l’èxit que ha tingut la convocatòria. El concurs arrencarà a les 12.00 del migdia a El Pagès a Casa, ubicat al polígon industrial dels Garrofers, quasi al davant de la deixalleria municipal. Ja no hi ha places. Fins i tot, hi ha una banqueta amb reserves per si falla algú. El temps­: 20 minuts.

la foto

El guanyador haurà d’emmirallar-se en l’Adrià Wegrzyn, l’habitual campió del concurs de Valls. Se l’ha adjudicat en les vuit darreres ocasions i, aquest 2014, va aconseguir el rècord, 275 calçots, equivalent a tres quilos i 800 grams.

Veient l’èxit que ha tingut l’acte, “Del Pagès a Casa” no descarta seguir fent altres activitats per a dinamitzar la vida social i festiva a Vilassar de Mar.

El concurs serà la cirereta del pastís d’una jornada molt especial, a les 11 del matí arrencaran les activitats per a nens i nenes amb inflables i el concurs de dibuix. Després de la competició es nomenarà la Padrina, Enguany serà l’actriu Mireia Portas.

Així, durant tot el dia es podran fer força tastets de diferents productes, tots de temporada.