Hotel Explotación. Las Kelly’s, documental que projecta Viladona en el marc dels actes del 8M

Hotel Explotación. Las Kelly’s. Aquest documental, rodat per Georgina Cisquella, es projecta, aquest dijous a la Sala Carrau, en el marc dels actes del Dia de la Dona. Viladona presenta aquest testimoni que denuncia la situació laboral i personal de les cambreres de pis; moltes de les quals viuen instal.lades en la precarietat. La pròpia directora, Georgina Cisquella i algunes treballadores, participaran en el col.loqui que Viladona ha dissenyat per després de la projecció

Les cambreres de pis es queixen de la seva situació laboral i denuncien que molts hotelers es beneficien, diuen, de la seva feina i esforç. Un col.lectiu, les Kelly’s, que veu com es devaluen els seus salaris i cada cop s’incrementen més les contractacions parcials i temporals.

Gràcies a la feina de Cisquella i a les denuncies de les cambreres de pis, el seu cas ha arribat tant al Congrés dels Diputats com al Parlament Europeu. Tribunes des de les quals han demanat la prohibició de les externalitzacions, que es controli la sobrecàrrega de feina i, sobretot, que les inspeccions funcionin.

Viladona, en el marc dels actes del 8 de març, contribueix a donar visibilitat a aquesta problemàtica projectant aquest documental que ha sacsejat consciències. Dijous, a partir de les set de la tarda, a la Sala Carrau.