Horrorland s’instal·la, definitivament, al Maresme

En el Crònica ens hem fet ressò que a partir de l’octubre tindrem uns veïns i unes veïnes que fan molta por. I és que Horrorland, el parc del terror, s’instal·larà a l’Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt, obrint portes per Tots Sants. Després de deixar Cercs (al Berguedà), Horroland es quedarà per sempre més en aquesta nova ubicació maresmenca amb una programació compatible amb el parc aquàtic. Donarà feina a 170 persones.

El parc del terror Horrorland, que va deixar Cercs al març després de tres anys al Berguedà, reobrirà al Maresme: al parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de Dalt.  I ho farà a partir del dia 15 d’octubre en el marc de la campanya de Tots Sants i Halloween. Aquesta primera tongada durarà 11 dies, amb 6 nous passatges del terror i, de moment, i per situ8ació epidemiològica, amb un aforament diari de 1.500 persones (tot i que el del parc és de 8.000).

Després té intenció de no tancar i continuar compartint espai amb el parc aquàtic. L’oferta de la temporada inclourà, a més dels sis passatges del terror de temàtiques variades, una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc. També propostes d’escape room i altres experiències relacionades amb el món del terror, a més d’una zona de jocs, la botiga oficial del parc i punts de restauració. Els visitants també es podran fer fotografies amb els personatges i en un nou Sustomatón.

El nou complex renovarà totalment les seves atraccions, espectacles i animacions. Els dies d’obertura donarà feina directa a 170 persones.

Les entrades es vendran per grups bombolla, que entraran dins de cada atracció de manera aïllada per garantir el distanciament social.  Costaran a partir de 35 euros i ja s’han posat a la venda, però de moment només per als primers 11 dies.

Així, els vilassarencs i vilassareques amants dels ensurts i del terror podran passar por, a gust, al costat de casa. A Vilassar de Dalt.