En la tertúlia dels dimarts (11h) amb els avis i àvies del “Parlant de tot“, hem volgut homenatjar a la nostra companya Regina de Andrés que ens va deixar el passat divendres 21 de gener després d’una llarga malaltia.

Recordant el seu humor, les seves ganes amb tot el que feia, els nostres tertulians s’han desfet en elogis per la Regina. Hem volgut repassar els seus últims programes a la ràdio, sobretot el del 19 d’octubre, en què vam recordar el seu pas pel programa de TV3 “Casal Rock”.

Arran del seu pas pel programa que presentava Marc Parrot. La vam entrevistar a Vilassar Ràdio i des d’aleshores va passar a formar part del nostre equip de col·laboradors/es. Precisament el dia que recordàvem el seu pas pel “Casal Rock” la Regina ens assegurava que malgrat haver passat deu anys i patir problemes de salut, s’hagués apuntat de nou al casal més rocker sense pensar-s’ho.

Altres passions, la poesia i la cuina, en el programa del 26 de febrer ens va recitar Garcia Lorca i va cuinar una Lasanya de Llagostins. Aquesta temporada, per normativa Covid, els avis i àvies han de venir als estudis per torns de 3 persones, però el que són les coses, vam gaudir d’ella tres setmanes seguides. En la seva última intervenció ens va cuinar un “Potatge de cigrons amb espinacs“.

Cal recordar que la Regina va escriure el 2015 el llibre “Vilassar de Mar té la recepta” amb 125 receptes de cuina, la majoria de les quals, havia explicat a la tertúlia.

Pianista, cantant, dona avançada als seus temps. Et trobarem a faltar Regina! Gràcies i DEP!!