Hilari Joan exposa Natura, font d’inspiració; a la Biblioteca

Fins el 15 de febrer, el pintor Hilari Joan exposa a la Biblioteca de Vilassar de Mar la seva mostra Natura, font d’inspiració. Un total de 24 obres que evoquen paisatges de La Garrotxa, el Montseny o el Pirineu.

Sempre li havia agradat molt a Hilari Joan la pintura, però des de que es va jubilar ara fa cinc anys s’hi va bolcar de ple. Va passar per una escola de pintura de Mataró per aprendre i perfeccionar el seu estil. Ja tenia ben clar que els paisatges són els temes que més el sedueixen. Especialment el que retraten zones boscoses de Catalunya. En aquesta exposició inclou, a més, pintures del fons marí de les Illes Medes.

Hilari Joan compagina la seva passió per la pintura amb la fotografia. I ha sabut barrejar a la perfecció. Retrata el paisatge que més li agrada i, després, al seu estudi; el pinta.

Hilari Joan, que prefereix l’acrílic a l’equarel.la, ja pensa en la seva propera sèrie. Abandonarà, parcialment, la natura, el seu gran tema, per centrar-se en paisatges urbans. Vilassar de Mar podria ser, segurament, la seva nova font d’inspiració.