Helena Civit rep la distinció PAU 2015 per haver obtingut la nota 9,6 sobre 10 a la fase general de les proves d’accés a la universitat

IMG_3159

L’alumna de l’Institut Vilatzara de Vilassar de Mar Helena Civit Kopeinig ha estat mereixedora de la distinció PAU 2015 per haver obtingut la nota 9,6 sobre 10 a la fase general de les proves d’accés a la Universitat (PAU) 

L’acte de lliurament va tenir lloc dimarts 28 de juliol a les set de la tarda, al Palau de Congressos de Catalunya, de Barcelona.  Els 550 alumnes que han obtingut una nota igual o superior a 9, a la fase general van rebre les distincions de les proves d’accés a la universitat d’enguany.

L’acte va ser presidit pel conseller d’Economia i Coneixement Andreu Mas-Colell, acompanyat, entre d’altres, per Joan Mateu, secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament, Teresa Pijoan, directora general del Departament d’Ensenyament, Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca, Pilar Gómez, coordinadora de les PAU a Catalunya, Jesús Prujà, cap de l’Oficina d’Accés a la Universitat, Claudi Alsina, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.

L’acte el va obrir Claudi Alsina, amb un parlament de benvinguda. A continuació Pilar Gomez Cardó va fer una breu presentació dels estudiants guardonats, que van pujar a rebre la distinció de mans de la taula de presidència formada per una desena d’autoritats. En acabar els lliuraments, l’alumne amb el número 1 de la promoció va fer un petit parlament i tot seguit va tancar l’acte amb un parlament final el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

Leave a Reply