Habitatges de venda a preu concertat a Vilassar de Mar

El 2 de setembre s’obrirà el termini per informar i presentar la sol•licitud i la documentació necessària per poder accedir als 12 habitatges en règim de venda de preu concertat que l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través de l’empresa municipal Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes, S.A., està construint al carrer Jeroni Anyé amb Torrent de la Santa , al sector de “Les Pinedes” de Vilassar de Mar. La presentació de sol•licituds es podrà fer fins el dia 17 d’octubre.
Els 12 habitatges d’aquesta promoció tenen una superfície entre 50 i 60 m² , amb terrassa, plaça de pàrquing i traster.

El termini de presentació de les sol•licituds serà el comprès entre els dies 2 de setembre i 17 d’octubre, ambdós inclosos, a les oficines municipals que es troben a la placeta de Can Mi, darrera de l’Ajuntament. L’horari serà de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.
A partir del dia 2 de setembre les sol•licituds es podran descarregar del web de l’Ajuntament, www.vilassardemar.cat.  Cal recordar, per últim, que el dia o l’ordre de presentació de sol•licituds i la documentació justificativa que l’ha d’acompanyar no significa cap prioritat o preferència en el procés d’adjudicació.

Leave a Reply