Ha nascut l’Associació Familiar de Nens i Nenes del Maresme amb càncer Mariona

Ajudar els nens i nenes amb càncer del Maresme i donar suport a les seves famílies és l’objectiu de l’Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer Mariona. Una entitat que comença a caminar amb força i que neix, que arrenca, arran de l’experiència personal de la pròpia Mariona López que va patir una leucèmia molt agressiva. L’entitat té el suport de l’equip oncològic de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Ens ho han vingut a explicar a la ràdio. La nostra companya Joana Hernández, que dirigeix el programa “Volem Saber” d’aquesta casa, va aplegar a la Mariona López i a la seva mare Isabel Zamora. La Mariona va viure, en primera persona, tot el procés, afortunadament, avui, superat

Associació enfocada a nens i nenes que pateixin qualsevol tipus de càncer: leucèmia, tumor cerebral… La seva mare, Isabel Zamora, recorda que la idea d’ajudar i crear l’associació neix de la seva filla.

De moment, nascuda l’entitat l’octubre de 2021; Mariona compta amb el suport del Departament d’Oncologia de l’ Hospital de Vall d’Hebron. Allà es va recuperar de la llarga malaltia que va patir. La Mariona es va recuperar gràcies a la dobla donació del seu germà. Per a ella, la família és molt important.

Al marge, Isabel Zamora dona la recepta per poder afrontar una malaltia d’aquestes característiques: no lamentar-se, lluitar i ser optimista.

Els eixos de l’Associació Familiar de Nens del Maresme amb Càncer són donar suport emocional en el llarg procés d’hospitalització, oferir suport logístic en el dia a dia dels familiars, brindar ajudes econòmiques per afrontar dietes i desplaçaments i donar la mà al nen o la nena.

L’associació la pots trobar a la Rambla número 10 de Mataró, 1ªA. Per trucar-los, al 93 824 11 81. Mentre estan construint el web, que estarà a punt en les properes setmanes, pots visitar-los a les seves xarxes socials.

Són presents a Instagram i a facebook