Ha mort Sito Vilarrubla, president del Mercat de Flor fins a la passada primavera

Sito Vilarrubla Rius, president del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya des de l’any 2017 fins a la primavera d’aquest any 2020, va morir el passat dilluns 10 d’agost

Vilarrubla, qui aquest dissabte 15 d’agost hauria fet 67 anys, era el gerent i l’ànima de Mil Flors, empresa familiar importadora i comercialitzadora de flor tallada, que fundà ell mateix fa més de 30 anys. Una empresa que va crear i va fer créixer partint d’un treball dedicat i apassionat, establint el servei d’autovenda i distribució de flor per tot Catalunya, amb una atenció directa i professional al client.

Fill del barri de Poblenou, com a ell li agradava recordar, va escapar-se de ben jove de casa per començar a treballar i, amb la majoria d’edat i l’obtenció del carnet de conduir, ja es va posar a fer de repartidor. En conèixer el món de la flor, va veure les oportunitats que aleshores, als anys 80, oferia el nostre sector, i va començar la seva singladura comprant gènere al Mercat i a proveïdors internacionals i venent a floristeries de tot el territori, erigint amb el temps una destacable flota pròpia de camions.

“Per davant de tot ha estat un bon company i un bon professional, una persona digna d’elogi. Per a ell la seva familia era molt important. El Mercat de Flor i Planta Ornamental li deu molt” . Jordi Rodon, vicepresident del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que va ser el president del Mercat entre 2012 i 2014

Des del Mercat de Flor han lamentat la seva mort i han subratllat que va ser una persona afable, de tracte fàcil,  ferm en els negocis, i un exemple extraordinari d’un self-made man, un home fet a si mateix.