Ha mort Regina de Andrés, col·laboradora de Vilassar Ràdio

Dia trist avui dissabte per aquesta casa. Ens ha deixat a l’edat de 83 anys Regina de Andrés, des de feia 12 anys col·laboradora de la tertúlia dels avis i àvies en el nostre magazín matinal “Parlantdetot“.  

Des de 2002 residia a Vilassar de Mar. Participava des de 2010 com a tertuliana a l’espai “Els nostres avis” de Vilassar Ràdio, on aportava receptes de cuina, realitzava crítica dels programes de televisió, a més de tractar, sempre amb el seu bon humor característic, molts altres temes en les seves intervencions.

Amant de la música, pianista i cantant, Regina va participar des de l’abril de 2010 a la segona edició del Casal Rock, programa que presentava a TV3 Marc Parrot, i on els protagonistes eren els avis i àvies que setmana rere setmana cantaven cançons del més pur Rock’N’Roll.

Precisament arran d’aquell programa la Regina ens va visitar als estudis de l’emissora per primera vegada, i a partir d’aleshores va passar a ser col·laboradora de la nostra tertúlia. El que són les coses, una de les seves últimes intervencions en el programa va ser el 19 d’octubre i vam recordar el seu pas pel programa de Televisió de Catalunya.

A partir del minut 2.40 podeu veure la seva intervenció a la Sala Razzmatazz, interpretant en concert final la cançó de The Clash “Should I Stay or Should I Go“.  

Va ser autora del llibre “Vilassar de Mar té la recepta“, recull de 125 receptes de cuina que ha anat explicant a “Els nostres avis“. L’obra es va presentar el 30 de març de 2015. L’edició de l’obra va comptar amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració econòmica de nombrosos comerços i establiments de restauració del poble. Una altra passió seva era la poesia. Havia fet de rapsode en diferents actes, com en la presentació a la Biblioteca Ernest Lluch dels llibres Al dellà de l’enlloc el 21 de maig de 2019 iHybrida , el 17 de maig de 2019, escrits per Mònica Miró.

Avui després d’una llarga malaltia ens ha deixat, sempre en el nostre record. DEP Regina.