Ha mort Maria Teixidó, poetessa vilassarenca, col·laboradora de “Els nostres avis”

Aquest dissabte 28 de setembre ha mort a l’edat de 93 anys Maria Teixidó Roldós, autora vilassarenca de dos llibres de poesia i col·laboradora de Vilassar Ràdio, on havia participat aquests últims anys com a tertuliana en l’espai setmanal “Els nostres avis” que s’emet els dimarts d’11 a 12 del migdia, conduïda per Joana Hernández, dins de l’espai magazine “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot.Teixidó va col·laborar des de finals dels anys 90 fins al 2006 a l’espai cultural “El cistell de la Rosa”, presentat i produït per Maria Rosa Amat, escrivint per al programa nombroses composicions poètiques, que recitaven tant Amat com ella mateixa. Cal destacar que moltes de les seves poesies eren de temàtica local, i evocaven com era el Vilassar de Mar de fa dècades, a més de les seves pròpies vivències i records. Les dues obres que va publicar van ser en autoedició i són “Poesies”, que va sortir a la llum el 2002 i “Poesies arran de mar” , que va ser publicada el 2009, de més d’un centenar de pàgines cadascuna.

La cerimònia de comiat tindrà lloc diumenge 29 de setembre a les 11 del matí al tanatori del Casal de Curació.L’equip de treballadors i col·laboradors de Vilassar Ràdio lamenta aquesta pèrdua i acompanya en el sentiment a familiars i amics de Maria Teixidó.

En la fotografia: a l’esquerra, Joana Hernández, conductora de “Els nostres avis”. A la dreta, Maria Teixidó, preparant-se per recitar una poesia. Imatge corresponent al programa emès durant la Setmana de la Gent Gran de 2014, des de la plaça de l’Ajuntament.