Ha mort José Vargas , exregidor d’IC-Verds, fundador de Vilassar Televisió i escenògraf de TVE-Catalunya

Ha mort aquesta passada matinada Jose Vargas Fernandez, a l’edat de 79 anys. Va ser regidor a l’Ajuntament de Vilassar de Mar per Iniciativa per Catalunya-Verds tant a l’oposició (1987-1999, 2004 a 2007) com al govern (2003 a 2004) . Vargas va formar part del govern quan Pere Almera va ser alcalde de Vilassar de Mar i va haver-hi pacte de govern del PSC amb IC-Verds i ERC . Vargas va estar al capdavant , entre altres, de les àrees de  Planejament Urbanístic i Promoció de l’Habitatge

Martí Casares, en representació dels seus companys a IC-Verds, ha expressat el seu condol a la familia,  ha destacat la seva llarga trajectòria  política al PSUC, IC-Verds, Comuns i Babord, ha destacat el seu compromís polític i sindical, la seva tasca al capdavant de Vilassar TV i el seu sentit de l’humor.

Vargas va nèixer el 1941 a França, on els seus pares es van exiliar. Va tornar  a Espanya el 1963 i el 1966 va entrar a treballar com  a escenògraf a Televisió Espanyola a Catalunya, primer al centre de producció a Miramar (Barcelona) i després quan el centre de producció es va traslladar a Sant Cugat del Vallés el 1983, en els espais de teatre en català i en el programa “Ven al Paralelo”, presentat per la cantant i actriu Sara Montiel, des del teatre Paralelo de Barcelona.

Vargas va ser el fundador el 1984 del canal de televisió privat local Vilassar Televisió, una de les televisions locals històriques de tot Catalunya, des d’on ha desenvolupat , juntament amb el col·lectiu que fa fundar, Col·lectiu d’activitats Audiovisuals i Televisió Local de Vilassar de Mar, una importantíssima tasca durant molts anys enregistrant bona part dels actes culturals i esportius que s’han fet a la població.

Estava casat, tenia dos fills i un nét i residia a la nostra població. Vargas havia participat a l’espai “La tertúlia política” de Vilassar Ràdio.

La Sala de Vetlla es troba al Tanatori de Mataró, des d’avui dilluns a les 4 de la tarda fins a aquest dimarts a 2/4 de 6 de la tarda, quan es farà la cerimònia de comiat.

Des de Vilassar Ràdio expressem el condol  a la seva familia. També ha expressat el seu condol per la seva mort l’Ajuntament de Vilassar de Mar