Guerau Martínez s’estrena a Vilassar amb “Boeing Boeing”

Diuen que ningú és profeta a la seva terra, però en aquest cas el vilassarenc Guerau Martínez no compleix la màxima, ja que en la seva òpera prima com a director de teatre aterra, mai més ben dit, a Vilassar de Mar. Ho fa amb Boeing Boeing, una comèdia vodevil de molta alçada, ja que l’acció transcorre en una companyia aèria.

Guerau Martínez, que va passar pel “Parlant de tot“, és un dels fundadors de la companyia “Teatre i Punt“, que es va formar fa un parell d’anys a Esplugues del Llobregat, amb exintegrants d’una altra companyia. Decideixen triar aquesta obra per estrenar-se, que ja han passejat per una desena de poblacions catalanes. De fet el mateix Guerau, que té estudis teatrals, tenia un petit paper en aquesta obra, però finalment després de valorar-ho amb la companyia va decidir posar-se a dirigir exclusivament la producció perquè no se li escapin els detalls. Reconeix que és u director exigent i que la seva frase preferida és “màxima concentració“, que és el que demana als set actors i actrius de la companyia. Aquest diumenge reconeix que viurà una jornada especial.

Evidentment em fa una il·lusió especial actuar a Vilassar, és el meu poble! Guerau Martínez, Director de teatre.

L’obra és un vodevil, un èxit mundial y que va obtenir el rècord Guinness per ser l’obra francesa més representada a nivell internacional. S’ha representat amb èxit als escenaris de Londres, Nova York, Buenos Aires, Madrid, Barcelona… Inclús es va portar al cinema amb la interpretació de Tony Curtis y Jerry Lewis com a protagonistes.

Arriba el proper diumenge 15 d’abril a les 18h a l’Ateneu Vilassanès. les entrades es poden adquirir al preu de 6€ a través de Atrapalo i a la taquilla de l’Ateneu.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera cliqueu aquí.