Guanyadors del segon Challenge Costa de Barcelona-Maresme

El danès Jimmy Johnsen és, en categoria masculina, el guanyador del segon Challenge Costa de Barcelona-Maresme, celebrat el passat diumenge 3 d’octubre, amb un temps de 8 hores 19 minuts i 43 segons.

El segon classificat va ser l’alemany Horst Reichel, amb un temps de 8 hores 20 minuts i 17 segons, i el tercer va ser Georges Potrebisch, amb un temps de 8 hores 21 minuts 11 segons. El guanyador va trigar quatre minuts més que el vencedor de la primera edició, celebrada el 2009, Marcel Zamora. En categoria femenina la guanyadora va ser la russa Lucie Zelenkova, amb un temps de 9 hores 13 minuts 47 segons. Wenke Kujala i Kristin Lee van completar el podi femení. El Challenge Costa de Barcelona-Maresme és una prova que compagina 3.800 metres de natació, 180 kilòmetres de ciclisme i 42’2 kilòmetres de marató.