Guanyadors del I Triatló Endurance Maresme

Vilassar de Mar ha acollit aquest passat cap de setmana el  I Triatló Endurance Maresme, un triatló de resistència extrema, organitzat pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar, que ha combinat natació, bicicleta de muntanya i cursa a peu, sense descans entre una prova i l’altra, cosa que va significar 1.200 metres a mar obert, 32 quilòmetres en BTT i 11 quilòmetres de cursa a peu. S’hi van inscriure 102 persones, i finalment van participar-hi 90.  En categoria masculina, el primer classificat va ser Pau Zamora amb un temps de 3 hores 13 minuts 52 segons. El segon va ser Carlos Ruíz, amb 3 hores 17 minuts 41 segons, i en tercera posició va quedar Marc Solé amb un temps de 3 hores 17 minuts 43 segons. Quant a categoria femenina, la primera classificada va ser Anabel Garcia, amb un temps de 3 hores, 47 minuts i 25 segons, la segona Regina Mola, amb un temps de 3 hores 52 minuts 46 segons, i en tercera posició va quedar Anna Padrós, de Vilassar de Mar, amb un temps de 4 hores 36 minuts 3 segons.