Guanyadors del 18è Concurs de fotografia per a joves

El 27 de maig es van donar a conèixer els guanyadors del 18è Concurs de fotografia per a joves que han organitzat conjuntament els serveis i regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. El veredicte va coincidir amb la inauguració de l’exposició de fotografies a Vilassar de Dalt, una mostra que serà itinerant pels sis pobles organitzadors.Al concurs, per a joves d’entre 12 i 30 anys, es van presentar 83 fotografies, 39 d’elles es van rebre al servei de joventut de Vilassar de Mar. En el grup A, de 12 a 17 anys, el primer premi va ser per a una participant de Vilassar de Mar, Noa Morales Martínez i la foto que portava per títol “No t’oblido”. El premi consistia en un xec regal per a material audiovisual de 150 €. El segon premi de la categoria, un xec regal per valor de 75 euros, va anar a parar a Laia Àguila d’Argentona i l’obra “Percepció de colors”. També va haver-hi dues mencions especials, una per a la foto “Half de Vilassar”, del vilassarenc Gerard Rey Gonzalez, i l’altra per al cabrilenc Ferran Solanes i la foto “Bellesa innata”.


En el grup B, de 18 a 30 anys, el primer premi, xec regal de 300 €, va ser per a Lluís Gimenez Prada, de Cabrera de Mar, amb la fotografia “Celebració” i el segon premi, xec regal de 200 €, per a Olivia Santana, també de Cabrera de Mar, amb la fotografia “Camí de la vida”. També va haver-hi una menció especial per a la fotografia “Rosada”, d’Anna Valero Escoté, de Premià de Mar.
El jurat dels premis estava format per Ramon Boadella, fotògraf professional, Elena Alcina, gestora cultural i comissària d’art i Joaquim Palacios, fotògraf.
L’exposició de les fotografies participants al concurs es podrà veure a Vilassar de Dalt fins el 10 de juny. A continuació del 17 de juny a l’1 juliol es podrà veure a Argentona; a Cabrils, del 8 al 22 de juliol; a Vilassar de Mar, del 16 al 30 de setembre; a Cabrera de Mar, del 7 al 21 d’octubre; i a Òrrius, del 28 d’octubre a l’11 de novembre.

Leave a Reply