Gran participació a la V cursa del Burriac Atac!

Sortida homes carrer Sant JoanAquest cap de setmana ha tingut lloc la cinquena edició de la cursa Burriac Atac, i un any més, ha tingut molt èxit a nivell de participació. En l’edició d’enguany han corregut un total de 561 persones, de les quals 480 eren homes i 81 dones. Un dels organitzadors de la cursa, Jaume Teixidó,  ha fet a Vilassar Ràdio un balanç positiu de la jornada.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat l’activitat Marrec Atac que va consistir en un recorregut per a infants de 0 a 14 anys pels carrers del nucli antic de la vila. Segons Teixidó, la cursa dels petits va tenir tant èxit que no hi va haver prous places per a tothom, i és que en un principi, se’n van preveure 150 i al final van participar-hi 170. Teixidó també ha afirmat que l’activitat no tenia un objectiu competitiu sinó que pretenia fomentar entre els més petits la pràctica esportiva.

La cursa Burriac Atac ha tingut guanyadors ben coneguts en categoria masculina. Aquests són els corredors Javi Delgado i Sergi Andrés, tots dos del Centre Excursionista Vilassar de Mar. Javi Delgado va quedar en primer lloc amb un temps d’1h i 26 minuts i Sergi Andrés es va quedar a les portes del pòdium assolint la quarta posició. El segon lloc va ser per a l’Alfred Redrado i el tercer per a l’Andreu Simón del Club Esportiu Sant Vicenç. En categoria femenina, va tornar a guanyar la Maria Bartrolí, de Badalona, que va fer un temps d’1hora i 42 minuts. El segon lloc va ser per a la urgellenca Roser Español i el tercer per a la Sara Vila.

Leave a Reply