Gran èxit ens tots els sentits de la Burriac Atac 2018

Més de 500 esportistes ja poden dir que tenen la Burriac Atac 2018 feta i al sac. Dissabte, Vilassar de Mar va tornar a acollir centenars de corredors i corredores que tenien com a repte completar la Burriac Atac, la cursa nocturna de muntanya organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar, el Piri, que ja porta 14 anys en dansa plenament consolidada.

Anibal Fidalgo, amb un temps d’1 hora, 47 minuts i 46 segons, va ser el guanyador en la general masculina, i Ragna Debats, la campiona mundial de Trail 2018, amb un temps d’1 hora, 52 minuts i 32 segons, en la femenina i segona de la general.

Amb el frontal al cap, corredors i corredores van suar la samarreta per completar un recorregut molt exigent per a les cames, de 19 km i 1.000 metres de desnivell positiu, combinant muntanya i mar (a la part final), passant per Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar i amb el castell de Burriac com a un dels punts més emblemàtics. Més de 300 voluntaris i voluntàries imprescindibles a tots els punts del recorregut , i no tan sols el dies de la cursa, sinó dies abans i dies després, van ajudar a fer possible l’esdeveniment.

Abans de la Burriac Atac, el bon estat de forma de l’esdeveniment esportiu es va deixar notar amb la Marrec Atac, la versió infantil de la cursa, adreçada als infants de zero a catorze anys amb quatre circuits segons les diferents franges d’edat i que passava pels carrers de Vilassar de Mar amb final al pati de l’escola Pérez Sala. 500 infants hi van participar en una cursa que enguany ha destinat tots els beneficis de les inscripcions a INSERsport, el programa de formació i inserció laboral de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Podeu consultar els resultats de la cursa aquí.

Foto Aníbal Fidalgo Nació digital