Gran èxit de “Barcelona Rock Strings” a Burgos


La formació musical “Barcelona Rock Strings”, de la qual tres integrants són de Vilassar de Mar (Jordi Font, Camil Piqué i Enric Verdaguer) va tenir el passat dissabte 22 de maig un gran èxit a Burgos (Castella i Lleó), on van oferir un concert al Fórum Evolución.

La Barcelona Rock Strings és la versió adaptada a temps de COVID de la Barcelona Rock Orchestra. Es tracta d’una versió més petita de la formació.

Jordi Font se sent molt emocionat en recordar aquest concert, ja que l’auditori on van actuar és molt gran, mai no havien fet cap concert en un equipament d’aquestes característiques. Ha afegit que els van donar l’oportunitat de liderar el festival Zurbaran Rock Burgos i que va ser una gran experiència per a la formació musical. Ha explicat que van interpretar un repertori una mica més extens que el que van oferir a l’Escena i Llibres de Vilassar de Mar, format pels grans èxits de Queen, Metallica, Iron Maiden, Led Zeppelin, Bon Jovi, entre d’altres.Font és col·laborador de la nostra emissora, on participa al programa “La taula del fons” els dimecres de 22h a 23h.

Font va ser guardonat el 2019 amb una menció extraordinària en el Concurs Internacional de composició coral de l’Orfeó Català amb la seva obra Contracop, en la categoria de cor infantil. La peça va ser estrenada a la Festa de la Música Coral el 23 de febrer de 2020 al Palau de la Música Catalana.