Gerard Parés, president del Club Vilassar Hoquei: “Ens hem quedat de pedra amb la sanció al jugador que va agredir Pau Vilaró”

Vergonya. Vergonya absoluta. Ahir dimarts, en aquest informatiu, ens fèiem ressò de la tova sanció de 10 partits que ha imposat la Federació Catalana de Patinatge al jugador de l’Arenys de Mar que va agredir, de manera violenta amb un estic a les acaballes d’un partit, al jugador del Club Vilassar Hoquei Pau Vilaró. Els fets van passar el darrer 11 de desembre. Ara ha sortit la resolució i, és clar, des de Vilassar de Mar s’han presentat al·legacions. Volem donar veu a la família de l’hoquei de casa nostra, i del patinatge català en general, que no entén aquesta sanció per ridícula.

El president del Club Hoquei Vilassar, Gerard Parés ha explicat que al Club Hoquei Vilassar s’han quedat de predra amb la sanció de la Federació Catalana. 10 partits per a una brutal agressió. I compte perquè, en principi, l’ens federatiu en preveia només 3. 10 partits és una xifra que ha titllat d’ irrisòria, per l’agressió que en Pau va patir.

Volem saber, ara, quins són els temps necessaris de reacció davant les al·legacions presentades. El president del Club Hoquei Vilassar assegura que estaran molt pendents del Comitè de Competició i que no se sap quant de temps trigaran a respondre, ja que el Comitè està desbordat perquè té molts casos sobre la taula per analitzar. Ara bé, tot plegat pot trigar una mica més ja que la Federació està col·lapsada, com altres, per la gran quantitat de casos covid, partits suspesos, etc, etc

Ara, la família de l’hoquei vilassarenc està a l’espera. De moment, els arriben moltíssimes mostres de suport de clubs d’arreu del territori. El jugador agredit, en Pau Vilaró, es va recuperant, a poc a poc, de les terribles fractures que va patir a la cara i de les quals va haver de ser intervingut a l’Hospital. Ha explicat que la família ha agraït molt el suport del club vilassarenc i d’altres clubs.

Gerard Parés ens explica que seguiran fins al Tribunal Català de l’Esport que és l’òrgan immediatament superior a la Federació Catalana de Patinatge. No cal dir que segueixen brindant tot el seu suport a la família del jugador vilassarenc agredit. Seran al seu costat si decideixen anar per via penal. Una decisió en la qual el Club no hi entra.

Espererem, doncs, les reaccions. El partit, recordem, va acabar abans d’hora amb la victòria, ratificada per la Federació, del Club Hoquei Vilassar per 2 a 6. L’àrbitre del matx, que no va veure l’agressió, la va recollir a l’acta final