‘Genealogies. Recurs d’oportunitats”, des del 6 de març al Museu Monjo

Del 6 de març al 3 d’abril el Museu Enric Monjo acollirà l’exposició “Genealogies. Recurs d’oportunitats”. Està coordinada des de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i serveix com a espai de reflexió i difusió dels aprenentatages i els serveis que contenen diferents projectes de creació promoguts per creatius novells, alumnes de Belles Arts, I professionals vinculats a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Es tracta d’una activitat expositiva vinculada al Dia Internacional de les Dones 2022 i a projectes d’Aprenentatge Servei en el Grau de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Les obres són d’autoria diversa i col·lectiva.

La mostra aglutina l’exploració dialògica de pràctiques creatives vinculades a l’economia circular i la cooperació sostenible.

La inauguració serà el diumenge 6 de març a les 12 h del migdia

Als primers de l’exposició hi haurà activitats complementàries.

Formen part del comissariat de la mostra, a més de Joan Miquel Poquer Rigo, també Eulàlia Grau Costa, i Teresa Valverde Gefaell

El Museu Monjo està ubit al Camí Ral 30 i l’horari de visites és de dimarts a divendres de 17h a 20h, dissabtes d’11h a 14h i de 17h a 20h i diumenges d’11h a 14h.