Formació gratuïta per millorar les competències i augmentar les oportunitats laborals

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza una nova acció de l’oferta formativa d’enguany amb el títol “Juguem a les competències”. Es tracta d’una formació d’un dia, gratuïta, que ofereix l’oportunitat a les persones interessades de millorar les competències i augmentar les oportunitats laborals.

Es farà el 9 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, a l’Escola Municipal d’Adults Els Ametllers (c. Manuel de Falla, 1). El curs, subvencionat per la Diputació de Barcelona, està dirigit a persones en situació d’atur o de millora d’ocupació. Les places són limitades i la modalitat de formació és presencial.

Els continguts del curs inclouen una introducció a les competències, la identificació dels diferents grups de competències i els seus propòsits, jocs per conèixer i desenvolupar les competències, i com aplicar aquest aprenentatge al teu perfil: CV, carta de presentació i entrevista.

Les inscripcions estaran obertes fins al 26 d’octubre. Si no esteu inscrits/es al Servei Local d’Ocupació (SLO) o us voleu inscriure al curs (recordeu que cal una inscripció prèvia), podeu fer-ho contactant amb promoeconomica@vilassardemar.cat o al tel. 685407371.