Formació en consum dels infants a través dels mitjans de comunicació

Conèixer els mitjans de comunicació municipals mentre es formen en consum responsable. Amb aquesta premissa neix un nou projecte educatiu impulsat per la regidoria de Consum, a través de l’OMIC de Vilassar de Mar, i que compta amb la col•laboració de Vilassar Ràdio, adreçat a l’alumnat de 5è de primària i que en aquesta primera fase començarà amb l’escola Vaixell Burriac.

El primer dijous de cada mes, a les 10 h, el magazine matinal de Vilassar Ràdio, “Parlant de tot“, presentat i dirigit per Jaume Cabot, dedica 30 minuts a parlar de consum amb l’assessor de l’OMIC de Vilassar de Mar, Oriol Contreras. Amb aquest nou projecte anomenat “Formació en consum dels infants a través dels mitjans de comunicació”, en els 10 minuts darrers del programa serà l’alumnat el qui prengui el protagonisme de les ones per transmetre les idees, propostes i actuacions en consum responsable que prèviament hauran treballat a classe a través d’unes fitxes. En total es realitzaran quatre sessions: el 9 de febrer, el 2 de març, el 6 d’abril i el 5 de maig. A més, durant la visita a l’emissora, l’alumnat podrà conèixer in situ el funcionament de la ràdio local.

Aquest nou projecte s’afegeix a la resta d’activitats que des de la regidoria de Consum s’adrecen a les escoles perquè els infants, des de petits, prenguin consciència de tot allò relacionat amb el consum, des dels seus drets fins als seus deures.