Fira consum responsable

Aquest diumenge, des de les 10 del matí i fins a les sis de la tarda, la plaça de l’Ajuntament s’omplirà de carpes. Se celebra la Fira de Consum Estratègic organitzada per Vilassar de Mar per la Independència.

Es tracta d’un aplec en el qual empreses i experts en el consum energètic responsable ens informaran de diferents solucions i vies alternatives. Argumenten que algunes empreses de l’IBEX 35 i de la “llotja del Bernabéu”, diuen, donen suport a l’estratègia repressiva de l’estat espanyol contra el poble català. I que, per tant, és l’hora de proposar un canvi de gestió i consum.

L’aposta de la Fira de Consum Energètic és la d’inclinar-se per un model republicà amb un teixit econòmic, de proximitat, just, igualitari i basat, diuen, en la responsabilitat social. Crear un sistema, en definitiva, basat en la responsabilitat social, respectuós amb el medi ambient, cooperativista, proper al territori i no basat en els grans oligopolis.

Les empreses participants a la fira, promocionaran els seus productes a les carpes. Hi haurà elèctriques, gas, telefonia, serveis bancaris, assegurances, sindicats, habitatge… Estaran acompanyades per una gran carpa, ubicada al centre de la plaça, on diferents experts sobre aquests camps donaran informació encaminada a fomentar l’ús del consum responsable.

Horari de xerrades

  • 10:30 Opcions: Cooperatives de consum responsable
  • 11:00 Intersindical CSC
  • 11:30 Sobirania Alimentària. A càrrec de Nani Moré
  • 12:00 GUIFI.NET: Telecomunicacions
  • 12:30 Unió de Pagesos
  • 13:00 La Banda Armada

L’organització recorda que, per fer canvis de companuies, cal portar DNI, darrera factura, CC (IBAN) i un correu electrònic.