L’ensenyament i l’educació són els grans protagonistes de la fira temàtica “Aprèn al poble”, que organitza Vilassar Comerç, l’ entitat del nostre municipi que vetlla pel bon desenvolupament del comerç local.

Aquesta fira tindrà lloc aquest dissabte 10 de juny des de les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda a la plaça Picasso. Hi haurà un munt d’activitats, tallers interactius, i també espectacles, per a totes les edats. Hi seran presents 12 acadèmies de la nostra localitat.

Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, ha explicat, en una entrevista a l’espai “Parlant de tot”, que la Fira està pensada amb la idea de posar l’accent en les diferents acadèmies per a infants i per a adults associades a Vilassar Comerç i mostrar  tot el que tenim al poble, en relació amb l’ensenyament.

Hi haurà un espectacle de màgia, una actuació musical, tallers de  contes en anglès, de robòtica educativa, de banderes amb el codi internacional marítim,  per aprendre trucs  i jocs de màgia,  de titelles.  Activitats i propostes, doncs, pensades tant per a nens i nenes com per a persones adultes.

Galobart ens ha explicat que també estan preparant el Tastet d’Estiu, que es farà el divendres 14 de juliol, a la plaça de l’Ajuntament, plaça de l’Església, carrer Sant Pau, carrer Sant Joan. Un tastet molt concorregut, en el que participen moltes persones de Vilassar de Mar i també de fora de la nostra localitat.

De cara, també, al juliol, i durant tot el mes, Vilassar Comerç ha preparat una edició estiuenca del seu “Rasca i Guanya”, que acostumen a fer al nadal. Les botigues associades a Vilassar Comerç oferiran butlletes per rasca i guanyar a l’instant; hi haurà fins a 3.000 euros en premis.

Finalment, el 16 de setembre es farà la Nit de Comerç, amb les botigues obertes i al carrer, fins a mitjanit, amb un munt de sorpreses que, a hores d’ara, i per qüestions de calendari Galobart no ens ha pogut avançar.

Per acabar aquest repàs, recordeu que el 7 d’octubre realitzaran  la Fira Fora Estocs,  a la seva ubicació tradicional, a l’avinguda Eduard Ferrés i Puig.