Fins el 7 de setembre, inscripció a les activitats formatives de la gent gran

Des d’aquest dilluns 3 fins al divendres 7 de setembre es realitza la inscripció a les activitats formatives organitzades per la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Aquest any s’ofereix com a novetat el taller “Aprèn el funcionament bàsic del teu smartphone” i es repeteix el curs d’anglès, degut al gran interès que va despertar l’anterior curs.

Les altres activitats són: primer nivell del taller de la memòria, aula de manteniment de la memòria, curs d’internet, caminem marxa nòrdica, txi-kung, gimnàstica en sec, piscina, ball country, taller de coordinació i activació muscular, mandales, relaxació i meditació, ganxet i mitja, això serà cosir i cantar, modern line dance, decorem el nadal i decoració nadalenca amb patchwork.

Les sol·licituds d’inscripció s’han de lliurar al Departament de Serveis Socials, ubicat al carrer Santa Eulàlia, 40, en el següent horari: de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda, i el dilluns i dimecres de 2/4 de 5 de la tarda a 7 del vespre. Un cop finalitzat aquest període no s’admetran més sol·licituds.

El llistat d’activitats que aniran a sorteig per tenir més demanda que places disponibles es donaran a conèixer a partir del divendres 14 de setembre en el mateix departament de Serveis Socials. El llistat s’hi podrà consultar el mateix dia de 9 del matí a 2 de la tarda i els dilluns i dimecres següents des de les 4 de la tarda fins a les 7 del vespre.El dimarts 18 de setembre es realitzarà a les 10 del matí el sorteig de les activitats amb més demanda que places existents al mateix departament de Serveis Socials, on, a partir del dijous 20, es podran consultar els llistats de persones amb plaça assignada per a cada activitat, així com l’ordre de llista d’espera i la data d’inici corresponent. No es donarà informació dels llistats per telèfon.