Fins el 28 de febrer, al Museu Monjo, la mostra “Nunc femina” de l’artista Silvia Alcalà

Fins el proper 28 de febrer es pot contemplar al Museu Monjo de Vilassar de Mar l’exposició “Nunc femina” de l’artista Silvia Alcalà. Pintures de gran format, d’explosió cromàtica, per reivindicar el paper de la dona lluitadora. Un seguit de mirades femenines que presenten un ampli ventall de sentiments que establiran un diàleg, una conversa, amb l’espectador o espectadora.

Silvia Alcalà ens explica perquè la seva mostra porta per títol aquesta expressió llatina. És el moment de les dones, diu. De la seva mà aterren al Museu Monjo dones poderoses, contundents i amb molta força que arriben a desenvolupar una pàtina de misteri arribant a connectar amb la persona espectadora

L’artista, que resideix al Garraf, presenta unes dones inventades amb una intensitat cromàtica espectacular. A l’hora de crear, Alcalá dona molta importància al fons fins que apareix el retrat de la dona que perfila, acaba i sentencia amb un traç enèrgic

Al Museu Monjo podem veure una vintena llarga de peces en tela i fusta amb diferents tècniques creatives

Silvia Alcalá explica que es troba en un moment creatiu en el qual l’interessa el món femení, la percepció que, actualment es té la dona. Es mostra reivindicativa i positiva.

Silvia Alcalá, que ha exposat ja força cops al Maresme, es mostra encantada d’omplir amb la seva creació, fins el proper 28 de febrer, un espai fabulós i que l’ha impactat com és el Museu Monjo de Vilassar de Mar. L’entrada per veure aquest “Nunc Femina” és gratuïta.