Fins al 31 de desembre, campanya de recollida de joguines, organitzada per Creu Roja

Des de l’1 de desembre s’està portant a terme la campanya de recollida de joguines organitzada l’assemblea local de Creu Roja Joventut, en coordinació amb les àrees de Serveis Socials municipals dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar.

Les joguines es lliuren als Reis de l’Orient, que les faran arribar la matinada del 5 gener als nens i nenes de les famílies vulnerables dels tres municipis. La campanya va néixer el 1992 per cobrir les necessitats de milers d’infants a Catalunya de famílies amb dificultats econòmiques.

Les persones que vulguin col·laborar poden fer les seves donacions de joguines (que han de ser noves, no han de ser ni sexistes ni bèl·liques i es demana que, si pot ser, siguin educatives, sostenibles i cooperatives) a  la seu de Creu Roja fins al 31 de desembre. La seu de Creu Roja es troba al carrer Sant Jaume, 38, baixos, en horari de 8h a 15 h, de dilluns a divendres.

Maria Jesús Garcia, tècnica de Creu Roja, ha explicat a l’espai “Crònica” que aquest any la campanya compta amb la col·laboració de quinze comerços de Vilassar Comerç i l’Escola del Mar i l’escola Les Franciscanes, on es pot fer donació de joguines fins al 23 de desembre.

El Carrefour de Cabrera de Mar s’ha adherit a aquesta campanya i totes aquelles persones que efectuïn compres a Carrefour i comprin una joguina per a aquesta campanya, poden deixar-la al punt de recollida que tindran instal·lat del divendres 10 al diumenge 12 de desembre.

Cada lot que faran contindrà dues joguines i un llibre i es procurarà que una de les joguines de cada lot sigui per poder jugar en família. Hi ha tres tipus de lots: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 i de 8 a 12 anys. El que més fa falta són joguines per als nens i nenes de 8 a 12 anys, sobretot jocs de taula.

Set voluntaris de Creu Roja s’encarreguen de realitzar la campanya.