Fins al 28 de febrer, oberta la inscripció al concurs “Música & Llibres de Plataforma Zero”

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch i la Regidoria de Joventut volen continuar promocionant els joves músics de Vilassar de Mar oferint-los un espai on mostrar el seu talent. Per això, el 16 de març començarà la segona edició del cicle d’acústics a la Biblioteca Municipal, que es farà els divendres (20.30 h) durant els mesos de març, abril i maig. Les inscripcions pels grups locals que hi vulguin participar estan obertes fins al dijous 28 de febrer.

Per participar-hi, un dels requisits és que la meitat dels integrants del grup tinguin menys de 30 anys i un d’ells estigui empadronat al municipi. El grup haurà de realitzar d’1 a 3 concerts en divendres diferents amb una durada per concert de 15-20 minuts. La votació del públic i del jurat decidiran quins són els dos grups amb major puntuació que tindran l’oportunitat de gravar en vídeo tres temes del seu repertori conjuntament amb una entrevista. Aquests vídeos es penjaran al canal de Vimeo de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Podeu consultar les condicions de participació i descarregar-vos el full d’inscripció al web: www.vilassardemar.cat/musicallibres.

A la primera edició, la del 2018, Lombao i Mitus van ser els grups guanyadors. El premi, un vídeo amb la gravació de tres temes del seu repertori i un altre amb una entrevista al canal de vídeos vimeo de l’Ajuntament de Vilassar de Mar: