Fins al 23 de desembre, campanya de recollida de joguines, organitzada per Creu Roja

 

S’ha iniciat la campanya de recollida de joguines organitzada l’assemblea local de Creu Roja Joventut, en coordinació amb les àrees de Serveis Socials municipals dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar.

Les joguines es lliuren als Reis de l’Orient, que les faran arribar la matinada del 5 gener als nens i nenes de les famílies vulnerables dels tres municipis. La campanya va néixer el 1992 per cobrir les necessitats de milers d’infants a Catalunya de famílies amb dificultats econòmiques.

Les persones que vulguin col·laborar poden fer les seves donacions de joguines (que han de ser noves, no han de ser ni sexistes ni bèl·liques i es demana que, si pot ser, siguin educatives, sostenibles i cooperatives) a  la seu de Creu Roja fins al 23 de desembre. La seu es troba al carrer Sant Jaume, 38, baixos, en horari de 8h a 14 h, de dilluns a divendres.

El Carrefour de Cabrera de Mar s’ha adherit a aquesta campanya i totes aquelles persones que efectuïn compres a Carrefour i comprin una joguina per a aquesta campanya, poden deixar-la al punt de recollida que tenen instal·lat el divendres 9 i dissabte 10 de desembre.

Cada lot que faran contindrà dues joguines i un llibre i es procurarà que una de les joguines de cada lot sigui per poder jugar en família. Hi ha tres tipus de lots: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 i de 8 a 12 anys.

10 voluntaris de Creu Roja s’encarreguen de realitzar la campanya.