Fins al 19 de gener oberta la inscripció per al nou programa d’activitats formatives per a la gent gran

De febrer a juny, la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut torna a posar en marxa un nou programa d’activitats formatives per a la gent gran amb cursos i tallers per fomentar un envelliment actiu i saludable. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud d’inscripció com a màxim fins al 19 de gener al Departament de Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40), de 9 a 14 h, i el dilluns i dimecres també en horari de tarda, de 16.30 a 19 h.

Com a novetat es proposa un curs d’anglès per a principiants. Les altres activitats són les següents: mandales, silenci i interioritat, iniciació a la informàtica, internet, primer nivell del taller de la memòria, creixem rient, viure en positiu , festa de l‘amistat, trobada d’amigues i amics de l’arxiu municipal.

Les activitats estan adreçades a les persones majors de 65 anys i menors de 65 anys que acreditin ser pensionistes i estar empadronades a Vilassar de Mar. Les activitats i tallers que tinguin més demanda que places disponibles aniran a sorteig. El 26 de gener es podran consultar al Departament de Serveis Socials els llistats de persones amb plaça assignada per cada activitat, així com l’ordre de llista d’espera i la data d’inici corresponent.