Fins al 17 de desembre, preinscripció a l’esquiada jove de febrer

Fins al 17 de desembre, és oberta la preinscripció per a l’esquiada jove que organitza la Regidoria de Joventut a l’estació de Baqueira Beret, amb allotjament a Viella. Les preinscripcions es poden fer a través de l’App VdM o d’aquest enllaç.

El preu, 135 €, inclou el transport en autocar d’anada i tornada, l’allotjament de divendres 2 i dissabte 3 de febrer, l’esmorzar i sopar del dissabte, l’esmorzar del diumenge i dos dies de forfait.  L’Ajuntament ofereix descomptes per a persones de famílies nombroses o monoparentals (20% de descompte), persones aturades o inscrites a Garantia Juvenil (40% de descompte), persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% (40% de descompte) i persones amb seguiment des del departament de Serveis Socials o beca d’estudis (80% de descompte).

Cal inscriure’s amb el grup habitació (de 2, 3 o 4 persones). En el cas que les preinscripcions superin les places disponibles, es farà un sorteig on tindran prioritat les persones empadronades a Vilassar de Mar. El pagament es farà per transferència bancària en el núm. de compte que s’informarà en el missatge de confirmació de plaça. S’haurà de fer el pagament dins del termini indicat i, en cas de no fer-se, s’anul·larà la reserva.

En cas de no poder assistir a l’activitat un cop fet el pagament, no es retornaran els diners si no és per una causa mèdica justificada.

Personal del Servei de Joventut de Vilassar de Mar acompanyarà els participants en l’autocar i coordinarà l’entrada i la sortida a l’estació d’esquí, els esmorzars i sopars. El personal del Servei de Joventut de Vilassar de Mar no acompanyarà els joves dins del domini esquiable ni a les instal·lacions de Baqueira Beret.