Fins a les 13 h, 4.744 persones han votat a Vilassar de Mar en el procés participatiu del 9N

Votacions 9N a Vilassar de MarLa jornada de participació del 9N s’està vivint amb intensitat a Vilassar de Mar des de primera hora del dia. Segons el primer avanç de participació que ha fet públic el govern de la Generalitat, fins a les 13 hores havien votat 4.744 persones a Vilassar de Mar. I si parlem del conjunt de la comarca del Maresme, a les 380 meses distribuïdes pels trenta municipis que en formen part havien votat 74.949. A tot Catalunya, la xifra a les 13 hores s’elevava a la participació de 1.142.910 persones.

Si ens centrem al desenvolupament de la jornada a Vilassar de Mar, a les 9 del matí, els dos punts de votació, l’institut Pere Ribot, amb 10 meses, i l’institut Vilatzara amb 8, han obert amb puntualitat i sense incidències amb tots els voluntaris i voluntàries a punt per realitzar les seves tasques. Abans d’obrir les portes, a tots dos instituts ja hi havia gent fent cua per expressar la seva opinió sobre el procés participatiu, unes cues que han anat apareixent també en d’altres moments del dia. Il·lusió i moltes ganes és l’actitud general de les persones que s’han anat acostant als dos punts de votació.

Representants de diferents partits polítics de Vilassar de Mar han anat passant, durant el matí, per l’estand informatiu de Vilassar Ràdio al Pere Ribot i la majoria ha fet una crida a la participació destacant el civisme amb el que s’està desenvolupant la jornada.

Al matí, des de l’ANC de Vilassar de Mar, Xavier Villegas, es mostrava molt satisfet amb la participació. I Vicenç Valls, en representació del Pacte Local pel dret a decidir també destacava la il·lusió que es desprenia de les persones que participaven.

 Cal recordar que els punts de votació estan oberts fins a les 8 del vespre.