Fins a l’11 de març, obert el termini per participar a la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot

Fins a l’11 de març és obert el termini per participar a la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. El certamen premia les millors obres literàries escrites per persones residents al nostre poble o vinculades amb ell.

Enguany, els treballs, que hauran de ser individuals, escrits en català i inèdits i  com en edicions anteriors, es divideixen en les modalitats de prosa i poesia. També com en anys anteriors, les persones que participen a la Mostra ho fan en la categoria que els correspon segons la seva edat.

Així, les categories seran les següents:

Grup A: infants amb edats entre 6 i 8 anys.

Grup B:  infants de 9 a 11 anys.

Grup C: persones de 12 a 14 anys.

Grup D: persones d’entre 15 i 18 anys.

Grup E: persones de 19 a 25 anys.

Grup F: persones de 26 anys en endavant.

Pel que fa als premis, els infants enquadrats en els tres primers grups (A, B i C) rebran un val per bescanviar per llibres. Les persones del grup D tindran un premi de 200 €, que pujarà fins als 300 € per al grup E i fins als 400 € per a les persones premiades del grup F.

Els treballs es lliuraran a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h, a l’Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8).

El veredicte es farà públic el 22 d’abril, a les 19.30 h, en un acte a la Biblioteca Municipal on, si la situació sanitària ho permet, també es lliuraran els premis.

L’Ajuntament, a més, enviarà les obres premiades al consistori que organitzi la fase comarcal de la XXXIX Mostra Literària del Maresme perquè també hi entrin a concurs.

Així mateix, publicarà les obres guanyadores en una primera edició.

Les bases completes de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot es poden consultar en aquest enllaç.