Aquest cap de setmana, última oportunitat per veure “Incendis”, de La Tropa Teatre

 

Després del gran èxit assolit el passat cap de setmana, l’obra “Incendis”, de La Tropa Teatre, es torna a representar aquest divendres (20h), dissabte (19h) i diumenge (18h) al local que aquesta companyia escènica té al carrer Sant Ramon, 125 de la nostra localitat.

N’hem parlat amb el director de la peça, Oriol Porta.

Una obra contemporània, parla de principis dels anys 2000 i de la guerra del Líban, que planteja una carta que reben dos germans bessons quan la mare mor.

Porta ha fet una molt bona valoració de les representacions que es van fer el passat cap de setmana. Per a ell, el més important va ser que el públic va sortir molt content. Ha recordat que partien d’un gran èxit que van tenir al novembre i ha subratllat que han tingut quatre noves incorporacions a l’equip, que està format per una vint-i-cinquena de persones, entre les quals hi ha 17 actors, tres regidors escènics i tres tècnics.

L’obra, que és complicada de dur a escena,  perquè es tracta d’un text molt complex i molt dramàtic, havia estat representada a Barcelona fa 10 i 20 anys per una altra companyia escènica.

dues històries paral·leles. Comença amb la lectura del testament de la mare de dos germans bessons. En aquest moment, el notari entrega a cada germà un sobre i els hi diu que no és per a ells. Un sobre per a un altre germà l’existència del qual desconeixen, i l’altre sobre és per al pare, que els dos bessons pensaven que havia mort a la  guerra del Líban. La trama explica  la lluita mental dels dos germans en la recerca d’aquestes dues persones, s’hi reflecteix la vida de la mare morta i té un final sorprenent.

Es tracta d’una obra rabiosament contemporània. El preu de l’entrada és de 10 euros. En el cas dels als socis i sòcies de la Tropa Teatre, el preu és de 8 euros.

Amb aquesta obra, La Tropa inauguren el seu nou local ubicat al carrer Sant Ramon 125