Finalment, la Unió Esportiva no jugarà la Copa del Rei la propera temporada

Finalment, no ha pogut ser. La Unió Esportiva no jugarà la prèvia de la Copa del Rei després de caure, dissabte a Manresa, davant de l’Andorra de Gerard Piqué per 0 gols a dos. Els homes de Peque, però, poden marxar més que orgullosos de vacances amb l’ascens a Tercera Divisió a la butxaca.

El premi, la cirereta del pastís a una temporada més que brillant per a la UE, era poder disputar la prèvia de la Copa del Rei. Per això, la Unió Esportiva, en tant que campió del Grup 1 de la Primera Catalana, havia d’imposar-se al vencedor del Grup 2 de la mateixa categoria. El quadre tricolor de Gerard Piqué no va donar opcions als de Peque. Des que el central del Barça va agafar les regnes del conjunt dels Pirineus, l’Andorra va canviar com un mitjó adjudicant-se la lliga del seu grup després d’haver estat flirtejant per la zona de la mitjana abans de la inversió econòmica del blaugrana.

L’Andorra, que és dirigit a la banqueta pels exblaugrana Gabri i Albert Jorquera, va certificar el triomf final mercès a dos gols aconseguits per l’equip del Principat en la primera meitat. Dianes de Ernest Forgas al 26 i de Rubén Bover al 38.

Ara, doncs, els quadre de Peque arrencarà les vacances amb el regust d’una temporada espectacular amb l’ascens a Tercera Divisió a la butxaca. Els blan-i-vermells començaran vacances tot esperant la llista d’altes i baixes del club i mentalitzant-se per a competir, a partir del setembre, en la que és la seva categoria després d’una temporada al Purgatori de la Primera Catalana.