barato-1280×768.jpgDes de dijous 14 a diumenge 17 d’agost se celebren les festes del barri del Barato. Sardanes a la fresca, una concentració de cotxes d’època, el tradicional sopar de germanor, una paella monumental i les havaneres són les principals activitats d’enguany.

El tret de sortida tindrà lloc dijous 14 d’agost amb el tradicional xupinasso des del balcó de la Cooperativa a les 10 de la nit i seguidament sardanes a la fresca amb la Cobla Iluro a la Plaça Vicenç Martí.

L’endemà divendres els actes continuaran a aquesta mateixa plaça amb una concentració de cotxes d’època a les 12 del migdia i amb un parc infantil mòbil que obrirà les seves portes de 6 a 9 del vespre; a partir de les 7 de la tarda a la plaça Carles Trias s’iniciarà el III Torneig de Futbol Sala, i a la mateixa hora a la plaça Vicenç Martí  animació infantil amb la companyia Yacumba i la peça “Quins trastos”, amb xocolatada i begudes per als menuts. A la plaça Vicenç Martí tindran lloc, per una banda,  a partir de les 10 de la nit una sessió de cinema a la fresca amb la  projecció de la pel.lícula “Rudy, el porquet de carreres”, i per una altra part, una festa country a partir de les 12 de la mitjanit, amb l’actuació de Wild Bunch. Hi haurà brau mecànic.
Pel que fa al cap de setmana, dissabte a les 12 del migdia xeringada i remullada a la plaça Carles Trias; al carrer Lluis Jover missa des de les 7 de la tarda. A la plaça Carles Trias de 7 a 9 tindran lloc les semifinals i final del III Torneig de Futbol Sala, iniciat divendres; més tard, al carrer Jeroni Marsal sopar de germanor a partir de 2/4 de 10 al preu de 12 euros el tiquet i a partir de les 11 de la nit a la plaça Vicenç Martí gran ball de gala amb l’orquestra La Comparsa. El darrer dia de les festes, diumenge, la plaça Carles Trias acollirà a les 10 del matí petanca i a la 1 de la tarda una paella monumental d’arròs gratuïta. El fi de festa tindrà lloc des de les 10 de la nit  a la plaça Vicenç Martí amb un concert d’havaneres del grup vilassarenc Mestre d’Aixa i un castell de focs artificials des del balcó de la Cooperativa. Durant les festes, es posaran a la venda els tiquets per al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a Roses (dues nits amb mitja pensió). El sorteig es farà la nit de diumenge abans de les havaneres, i el número premiat serà exposat al Forn Bargalló durant 5 dies.

Leave a Reply