L’Androna, coordinadora de joves de Vilassar de Mar, a través d’un comunicat es queixa del fet que l’Ajuntament de Vilassar de Mar hagi eliminat de la Festa Major l’activitat de la Festa’l Burro que es venia fent des de feia tres anys la setmana següent dels actes centrals de la Festa Major i que estava adreçada al col•lectiu jove del municipi.

Des del consistori, la regidora de Cultura, Laura Martínez, i el regidor de Joventut, Josep Solà, han explicat que des de l’Ajuntament es va oferir a diferents col•lectius de joves del poble participar en l’organització dels actes de la Festa Major, cosa que alguns van fer, i que l’Androna va rebutjar.

A més, expliquen que enguany la Festa Major es concentra en sis dies i amb oferta suficient per abastar a tots els públics, sense necessitat de fer una festa específica dies més tard.

Enguany la Festa Major inclou tres activitats programades per gent jove: una discoteca a l’aire lliure, el dia 20; una festa de concerts i espectacles, organitzada amb la col•laboració dels joves del poble que han volgut participar, el dia 21; i un concert de gran format, el dia 22.

Leave a Reply