Festa Major Sant Joan 2014

El divendres 20 de juny comença la Festa Major de Sant Joan 2014, i aquest any s’amplia un dia més fins el dimecres 25, seguint la temàtica indiana. El programa, que es pot consultar en format paper i online tant l’extens com el programa de mà, aquest any porta una novetat, ja que es pot consultar a través d’aplicació d’smartphone tant iOS com Android o a través de la webapp.  Per altra part, cal destacar que l’Ajuntament de Vilassar de Mar, des de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies i gràcies a Vilassar Ràdio, ha gravat un any més el programa de la Festa Major de Sant Joan en format àudio (mp3) per tal de fer-lo accessible a les persones invidents. L’Ajuntament ha editat una quinzena de CD’s que mitjançant la col•laboració de l’ONCE s’han fet arribar a les persones invidents del municipi. En el CD es poden trobar tots els actes de la Festa Major, desglossats per dies.

untitled

Enguany cal destacar els concerts de Blaumut i Oques grasses i també trobarem actes tradicionals com l’arribada del Pigat i la Lucía, la penjada de l’Ase Innocenci, els castellers o el pregó, conduit per l’entrenador vilassarenc Joan Francesc Ferrer “Rubi”.A més es pot aconseguir el barret commemoratiu de la Festa Major per 4€ als següents establiments adherits a Vilassar Comerç: Calçats Moltó, Electrodomèstics Maresme, Capriccio i Farmàcia Roca 1904.
A part, la festa indiana es pot seguir a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram a través de l’etiqueta #FestaMajorVdM.
Vilassar Ràdio emetrà una programació especial.
Consulta tots els actes de Festa Major: