Festa de les 3R al Veral de l’Ocata

Reduir, reciclar i reutilitzar. Tres verbs que marquen la festa de les 3R que se celebrarà, aquest diumenge, al Veral de l’Ocata. Des de les 10 i fins les 14 del migdia, mercat de segona mà, un munt d’activitats i música per amenitzar l’estona i fer-nos passar el fred de la mà d’Enric Neddermann.

La festa de les 3R és un espai de conscienciació sobre el medi ambient, mentre es poden guanyar unes euros, que sempre van bé, participant en el mercat de segona que s’orquestra. Mentre es fa espai a casa, i es col·labora amb la reutilització i el medi ambient, es pot donar una segona vida a tot allò que tenim a casa i que ja no fem servir. Per gran que sigui. Des del Veral de l’Ocata et donen l’oportunitat de treballar com a paradista enviant un correu electrònic a veralocata@gmail.com o enviant un whatsapp al 638 56 85 64.

Al marge d’altres activitats previstes, s’insistirà en alertar-nos sobre la problemàtica del plàstic als nostres mars que destrossen la vida al medi ambient i a un munt d’animals que es veuen afectats per aquestes deixalles sigui perquè se’l mengen, sigui perquè s’hi queden entortolligats.

El músic vilassarenc Enric Neddermann amenitzarà l’acte amb les seves cançons. Una bona oportunitat per passar un dia diferent aquest diumenge al matí al Veral de l’Ocata.