Festa de la sostenibilitat, aquest diumenge

El  diumenge 14 d’abril el Grup Organitzador de Festes del Veral de l’Ocata organitza la Festa de la Sostenibilitat al passeig del Veral de l’Ocata, de 10 del matí a 2 de la tarda.

Consistirà en un mercat de segona mà, que es completarà amb panells informatius sobre qüestions que afecten la sostenibilitat, com l’abocament de plàstics al mar o el malbaratament d’aliments, entre d’altres.

L’objectiu d’aquest mercat sostenible és conscienciar sobre la necessitat de preservar el medi ambient, fomentar el consum responsable mitjançant la pràctica de les “3R“: reduir, reutilitzar i reciclar i posar en valor l’economia circular.

Marta Monràs, en representació del GrupOrganitzador de Festes del Veral de l’Ocata, ha explicat que la primera edició d’aquesta fira es va celebrar el 2019. Es va haver d’interrompre durant la pandèmia del coronavirus. Pel que fa a la fira d’aquest diumenge, des de mitjans de març que l’estan preparant.

Els articles de segona mà han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

Monràs ha avançat que, entre els articles que hi podrem trobar, hi haurà roba i objectes de decoració, entre d’altres.

Per a  tenir parada, cal contactar amb l’associació, enviant un email a veralocata@gmail.com o un missatge de whatsapp al 638 56 85 64, fins al divendres 12 d’abril. S’ha de tenir 18 anys.

Fins ara, el ritme d’inscripcions va molt bé.

La Festa de la Sostenibilitat compta amb el suport de l’Ajuntament.