Festa de la Primavera: sembrar flors per a les abelles

Aquets dissabte, Vilassar de Mar donarà la seva particular benvinguda a la primavera. Serà al davant de la Biblioteca quan se celebraran un munt d’activitats. Una de les quals anima a sembrar flors per les abelles i donar color als jardins i terrasses del nostre poble.  A partir de les 11 del matí i fins el migdia.

La idea és regalar llavors de flors silvestres per tal de plantar-les. Paquets de fins a 100 grams amb 12 tiupus de llavors diferents. Amb un doble objectiu com apunta en Neil Forrest, responsable enjardinament Biblioteca: donar color al poble i afavorir la pol·linització gràcies a les abelles. L’abella solitària, més que no pas la de rusc, és per a Neil Forrest un insecte que es mereix tot el respecte. Té una feina clau per al nostre mediambient. En Neil Forrest és un amant de les abelles. No piquen, si no les molestes, recorda.

La Festa de la Primavera, que es farà davant de la Biblioteca, a partir de les 11 del matí convidarà a sembrar aquestes flors silvestres. I és que el lema de la festa és fer-se amic de les abelles. Tot amanit amb un seguit d’activitats pensades, especialment, per a nens i nenes de 4 a 10 anys. També espai per als alumnes de l’escola de floristeria de Vilassar de Mar.

En el marc de la Festa de la Primavera, a la Biblioteca se celebrarà també un laboratori de lectura naturalista adreçat a famílies amb nens i nenes de sis anys. Cal inscripció prèvia trucant al 93 750 68 34. Dissabte, doncs, tot a punt per a sembrar flors per les abelles.

Escolta l’entrevista sencera aquí.