“Fangstàstik”, al Museu Monjo, fins al 27 de febrer

El Museu Monjo està acollint fins al 27 de febrer l’exposició “Fangstàstik” de l’artista Elias Colomé. La mostra consta de diverses escultures i dibuixos. La seva escultura, nascuda dels formats del carrer, es concentra en l’expressió de la racionalitat a partir de les vísceres i la intuïció i la personalització de la forma és gairebé onírica. Les obres se centren en el cap humà i formes abstractes.

Ha explicat el perquè del títol de “Fangstàstik”: és un joc de paraules en relació al fang, la matèria que utilitza, i la sensació que va sentir en utilitzar per primera vegada el fang. L’exposició acull obres que ha creat aquests últims anys, des de finals de 2017 fins a mitjans de gener d’aquest any.

Li hem preguntat també en quins altres artistes s’emmiralla i en què s’inspira en el moment de realitzar les seves obres. Ha explicat que no s’emmiralla en cap artista en concret, tot i que n’admira a molts, i que la font d’inspiració és moltes vegades la pròpia experiència vital.

Colomé se sent molt satisfet de com va anar l’acte d’inauguració, que va tenir lloc el passat 30 de gener a les 12 del migdia, va ser molt emotiva i als visitants de la mostra els hi va agradar molt la seva obra. El Museu Monjo està ubicat al Camí Ral, número 30.