Fa un any de la desaparició de Sandra Culli 

Aquest diumenge passat, dia de Sant Esteve, es va complir un any sense cap mena de notícia al voltant de la dona que va desaparèixer del domicili familiar, ubicat a Vilassar de Mar, després de l’àpat nadalenc. Sandra Culli, que celebrava la diada de Sant Esteve, a casa de la seva sogra, a Vilassar de Mar, va sortir a passejar un cop havia dinat. Un any després, encara no hi ha notícies. No hi ha cap rastre i la família, però, la continua cercant.

En les primeres hores i dues, els Mossos d’Esquadra van activar tots els protocols de cerca i van fer una crida a la ciutadania per tal d’ajudar a localitzar la dona. La darrera imatge, captada per una càmera de seguretat, ubicada entre els carrers de Mont i Colom, la mostra caminant en direcció a la platja.

Els Mossos van comprovar la resta de càmeres de la zona, però en cap d’elles se la veu. Quan va desaparèixer, la Sandra duia roba esportiva de color negre, una motxilla verda amb les claus, la documentació i pocs diners, el mòbil l’havia deixat a casa de la seva sogra que és on va dinar amb la família. Tampoc s’ha registrat, segons han informat els Mossos d’Esquadra, cap mena de moviment en les seves targetes de crèdit.

El rastre, doncs, de Sandra Culli, no apareix ni en les càmeres del Club Nàutic de Vilassar de Mar que enfoquen a la platja ni en les de l’estació de tren, per la qual cosa es descarta la possibilitat que agafés un tren. Cap testimoni recorda haver-la vist. Es van fer batudes per la zona i pels pobles del voltant. Dies després es va fer una recerca per Teià on unes persones havien sentit un crit que semblava d’una dona en la zona de la Pedrera però tampoc es va trobar cap pista.

La família la segueix buscant.